Tenda Xheladini ka përvojë 30 vjeçare.

Ndërmarrja “Tenda Xheladini“ është biznes familjar e cila ka startuar punën e saj në vitin 1985. Fillimisht është angazhuar me përpunim të lëkurës dhe riparim të këpucëve dhe e ka zgjeruar veprimtarinë e saj.

Ne jemi të specializuar në këto produkte:

-Tenda për terasa, restorane, ballkone
– Tenda të drejta dhe harkore
– Tenda/cerada kamioni me mbishkrim
– Mbulimin e konstruksioneve me ceradë (p.sh fushave te futbollit, etj).

 • Tenda dielli – lokal afarist
 • Qerdhe fëmijësh
 • Caffe Bar time 52
 • Shtëpi private
 • Montimi i ceradës për autolarje
 • Restorant Relax në Prevallë
 • Montimi i tendave në shtëpi private
 • Pizzeria Fanari - Fushë Kosovë
 • Shtëpi private
 • Tenda dielli
 • Cerada
 • TENDA
 • Zhelatin
 • konstruksione