Produktet tona

Tenda

Tenda klasike,
tenda me rënie të lirë,
tenda greke,
tenda me shtyllë.

Cerada

Cerada për kamionë,
cerada për shatora,
cerada rolet për shlepera,
cerada të ndryshme sipas porosisë.

Të tjera

Konstruksione metalike,
zhelatin,
reklama,
punime të ndryshme me porosi.

tenda xheladini

Ne jemi prezent në treg që nga viti 1985. 

Kontakto

Punimet tona të fundit

Partnerët

sioen som suntech
vera breza  smarttechlogo

Rekomandimet

Tenda-Xheladini është partneri ynë kryesor në montimin e tendave të diellit dhe ceradave për klientët tanë (restorantet, kafenetë, lokalet etj.).
Tenda Xheladini e kryen punën e tyre me shumë sukses dhe ne me kënaqësi e rekomandojmë për të gjithë të interesuarit.

Franck Caffe
Franck Caffe